Вітаю Вас на блозі "Бла-бла-логія"! Ознайомтеся з нашою новою сторінкою "Наш збірник", де Ви знайдете повний збірник усіх статей блогу про рецепти, здоров'я, корисні поради, психологію.

Біль у серці. Як за 5 хвилин позбутися болю в серці без піґулок

#вітання_з_днем_народження_свахи Душевне привітання з Днем Народження СВАСІ від сватів

10/30/2017

Квашена капуста смажена по-білоруськи. Класичний рецепт квашеної капусти.

Як заквасити капусту, аби вона була хрусткою. Традиційний класичний рецепт. Рецепт надзвичайно простий. Читайте і дивіться відео, як приготувати квашену капусту і смажену квашену капусту по-білоруськи: 




Як квасити капусту:

Візьмемо небагато, 1,5 - 2 кг капусти й заквасимо їх. Точнісінько так само, як цю кількість, можна заквасити 10, 20 і більше кг капусти.

Нам знадобиться:

2 кг капусти

5 чайних ложечок солі

2 морквини

Порядок квасіння:

1. Зняти з капусти усі брудні та пошкоджені верхні листки


2. Дрібно нашаткуйте ножем чи шатківницею


3. Покладіть у емальовану миску і посоліть


4. Натріть на крупній тертушці моркву і додайте її до капусти



5. Добре перемішайте


6. У трилітрову банку вкладайте капусту і утрамбовуйте її кулаком чи дерев'яним товкачиком, аби вона пускала сік


7. Коли сік з'явиться над усією вкладеною капустою, покладіть на неї якийсь важкий предмет  (тільки не металевий!) і незакритою залиште на кухні

Коли капуста готова?

Через 2-3 дні, при кімнатній температурі, вона почне закисати. На поверхні з'явиться піна. Спершу кількість піни збільшуватиметься (знімати її не потрібно), а потім піде на спад. 

Тоді капусту потрібно закрити капроновою кришкою і поставити в холодильник, щоб не перекисла. Через тиждень (або менше) вона вже закваситься, буде готова до споживання. 

Подавати капусту на стіл:

Півкільцями поріжте цибулю, полийте олією і подавайте на стіл. Смакота!


Смачного!!!




Смажена квашена капуста по-білоруськи:

Розігрійте пательню з олією. Покладіть на неї квашену капусту і смажте до готовності - хвилин 20. Смакота пікантна!

Немає коментарів:

Дописати коментар