Вітаю Вас на блозі "Бла-бла-логія"! Ознайомтеся з нашою новою сторінкою "Наш збірник", де Ви знайдете повний збірник усіх статей блогу про рецепти, здоров'я, корисні поради, психологію.

Біль у серці. Як за 5 хвилин позбутися болю в серці без піґулок

Льюїс Керрол "Аліса в Задзеркаллі" українською. 1 серія

10/22/2017

Оргазм. Чоловічий оргазм – який він? Три види чоловічого оргазму.

 

Коли намагаєшся спитати знайомих жінок, що вони думають з приводу чоловічого оргазму, ті відверто дивуються: «Ви про що?! Це ж смішно! Раз-два, відстрілявся, гарантовано отримав своє задоволення і хропака!».


Звичайно, ми можемо перебільшувати, але більшість жінок вважають саме так. Ну як можна уявити собі, що чоловіки можуть переживати ту складну гаму почуттів і відтінків, яку може переживати лише жінка?! У чоловіків все просто – скинув напругу, отримав задоволення за будь-яких умов, все! Таке собі «сексуальне полегшення». Отже, ми, жінки, віддаємо цьому процесу душу й тіло, а чоловіки – просто отримують полегшення! Ну, де тут справдливість?


За спостереженнями відомого сексолога Ігоря Кона, жіночий оргазм як фізіологічно, так і психологічно складніший за чоловічий. Жінці потрібно багато часу, аби налаштуватися на секс, проте жіночий оргазм і довший за чоловічий, і еротичні відчуття різноманітніші за чоловічі. Жінки краще знають своє тіло і вміють висловлювати свої емоційні переживання словами.


І ключовими словами для розуміння сутності чоловічого оргазму є саме остання фраза: «Висловлювати словами». Чоловіки цього робити не вміють. І лише одиниці, найсміливіші, поділилися своїми переживаннями з цього приводу.


Сексуальне полегшення -


Цей термін, швидше за все, має на увазі еякуляцію - сім'явиверження. Тиск у чоловіка в цей момент досягає позначки 200/130, пульс стає частішим до 180 ударів за хвилину. Сім'яна рідина, щільна і в'язка, проходячи вузькими сім'явивідними протоками, тисне на нервові закінчення, і чоловік отримує про цьому приємні відчуття. Пеніс починає скорочуватися і «випльовує» 1-2 ч.л. рідини зі швидкістю 45 км/год. До речі, здоровий молодий чоловік викидає «у світ» від 60 до 120 мільйонів сперматозоонів, з яких 10 млн. нікуди не годяться (бо вони недорозвинені чи деформовані), а інших цілком досить для зачаття.


Що ще відбувається при цьому? Ах, так – тіло чоловіка напружується, обличчя спотворює так звана «сексуальна гримаса» (це спазм м'язів обличчя). І все. М'язи розслаблюються, пеніс зменшується, дихання заспокоюється, тиск повертається до норми. І очі починають злипатися самі собою. Наступає фаза заспокоєння. 


Якщо розглядати процес чоловічого оргазму з цієї точки зору, то все дійсно виглядає дуже просто. Але це лишень на перший погляд. Адже є
3 ступені чоловічого задоволення:

Оргазмик:

Це річ дійсно проста і доступна кожному здоровому чоловіку. До речі, для когось це єдино бажаний і досяжний вид оргазму. І декому з чоловіків цього буває достатньо. Але більшість чоловіків називають таке задоволення «ледь вартим зусиль», а секс, що закінчився чисто біологічним актом, не самим вдалим.

Оргазм:

Це та ж сама розрядка, але більш глибока, що супроводжується реакцією всього організму. Чоловік глибоко занурюється у сексуальні переживання і відчуває оргазм кожною клітинкою свого тіла. У мить розрядки тіло чоловіка струшується у пристрасних судомах. Хребет пронизують хвилі тепла, перед очима подеколи спалахи яскравого світла. Зовні це може проявлятися у стогонах і хрипі, тіло вкривається рясним потом, а на обличчі з'являється та сама «сексуальна гримаса». Але не варто її лякатися, адже для жінки обличчя коханого чоловіка гарне завжди. 


Якщо ви переживали таке, то скажете: «Секс задався»! І, нарешті, у житті чоловіка трапляються такі моменти, коли вони переживають


ОРГАЗМИЩЕ!


Це вже не просто фізіологічна розрядка чи психологічне задоволення. Це – глибоке духовне переживання, описати яке неможливо простими словами. Який же він – супер-оргазм? 


За словами відвертих чоловіків це – коли зникають усі думки, зникає відчуття часу. Це коли у голові виникають галюцінації і крутяться «зірки», коли загострене відчуття всього, що відбувається, триває ще деякий час після такого оргазму, і потрібно ще хвилин 15-20, аби заспокоїтися та прийти до тями. 


Якщо спитати чоловіків, як часто вони переживають такий оргазм, то подумавши, вони скажуть: «Приблизно два рази з трьох». А як же інші 2 рази? А також непогано – фізіологічна розрядка, що супроводжується психологічним кайфом!


Тепер виникає запитання:


1. За якими ознаками розпізнати, коли чоловік переживає цей самий ОРГАЗМИЩЕ?


- Любі пані, Ви колись відчували, що секс іще триває, а займатися ним вже не хочеться? А коханий так старається! Що Ви робите? Правильно, починаєте імітувати оргазм і виробляєте такі речі, які він ніколи у Вас не спостерінав, але які повинні довести йому, що ви в екстазі. Вам це нічого не варте, а коханому приємно.


Так ось, чоловіки іноді роблять те ж саме. Так-так, чоловіки теж іноді не отримують великого задоволення від близькості, тому теж змушені імітувати оргазм. Чому вони це роблять? Тому що, на відміну від жінок, чоловіку зізнатися у відсутності оргазму – все одно що зізнатися у власній недосконалості. І нав'язало нам усі ці стереотипи суспільство, яке нас оточує. Тому ми й змушені брехати один одному. 


Саме суспільні стереотипи вбили у наші голови поняття, що жінка має право відмовити чоловікові, а чоловік жінці – ні. Саме вони змушують нас приховувати свої реальні почуття, коли прийнято вважати, ніби жінка може отримати задоволення, віддаючись  лише коханому чоловікові; так само й чоловіки.  


Реальний ОРГАЗМИЩЕ коханого чоловіка буде носити РЕАЛЬНІ ознаки задоволення. Ну, не нам Вам це розповідати – тим, хто уміє імітувати! 


І кілька цікавих фактів наостанок:


Прибічники тантричного сексу всілякими вправами досягають того вміння, що вони можуть отримати безліч оргазмів, не витративши на це ні грама цінної речовини. У Китаї перед чоловіком ставиться задача довести жінку до оргазму, уникнувши еякуляції. 
Це дозволяє чоловікові засвоїти жіночий початок «інь», залишивши при собі своє чоловіче животворяще «янь». Чим більше «інь» отримає чоловік, не віддаючи навзаєм «янь», тим сильнішим він стане.


Три поради чоловікам, аби досягти великого оргазму:


1. Давайте волю своїй фантазії (еротичні фільми, фото). Ви підключите тим самим психічну стимуляцію, послабите жорсткий контроль за власними реакціями. 


2. Не женіться за незвичними та екзотичними позами, почутими від друзів чи вичитаними з «Кама Сутри».  Адже будь-які ризиковані експерименти (на швидкість, довшість чи екзотичність) можуть закінчитися не дуже добре.


3. Пам'ятайте, що кількість не означає – якість. Краще отримати якісний статевий акт із оргазмом 1 раз, аніж нервово намагатися повторити і повторити. Це змучить не лише Вас, а й Вашу партнерку.


П'ять порад жінкам, аби досягти великого оргазму:


1. Навчіться самі і навчіть свого чоловіка не боятися відмовляти. Бувають моменти і у Вас і у нього, коли ви не в настрої. Тоді краще відкласти процес до слушної нагоди.


2. Чоловічий оргазм залежить від самооцінки чоловіка. Тому внушіть своєму чоловіку впевненість у собі і не дозволяйте собі іронізувати з приводу його поведінки у ліжку.


3. Деякі вчені вважають, що хороша інтимна близькість настає за дві доби до самого статевого акту. Тому припиніть сварки і придирки, почніть фліртувати і залицятися один до одного.


4. Чомусь вважається, що попередні пестощі потрібні, в основному, жінкам. Це неправда. Чоловіку теж потрібне «налаштування», адже він знаходиться у стані стресу, бо від нього так «багато залежить». Та й з віком попередні пестощі починають приваблювати чоловіків все більше.


5. Намагайтеся утриматися від розмов. Взагалі від усіляких розмов, а не лише про «ліві» речі. Це дратує чоловіків неймовірно. А ще не дратуйтеся самі, коли після сексу чоловіки поводять себе ніби байдуже. Це не так, адже вони в цей момент настільки вимотані, що їм бракує сил взагалі щось говорити. Краще порадійте, що Вам вдалося довести його до такого стану і подарувати найвищу насолоду. Це ж непогано?



Немає коментарів:

Дописати коментар