Вітаю Вас на блозі "Бла-бла-логія"! Ознайомтеся з нашою новою сторінкою "Наш збірник", де Ви знайдете повний збірник усіх статей блогу про рецепти, здоров'я, корисні поради, психологію.

Біль у серці. Як за 5 хвилин позбутися болю в серці без піґулок

#вітання_з_днем_народження_свахи Душевне привітання з Днем Народження СВАСІ від сватів

8/23/2017

Дивовижні рецепти від тиску, головного болю, печії, виразки…

Чому тисячі людей читають цю статтю? Тому що в ній є дивовижні рецепти від тиску, головного болю, печії, виразки, катаракти, поранень... Причому в цій статті переліковані рецепти, хоч і дивовижні, але перевірені людьми. Якщо Ви не розумієте української мови, то у сайдбарі праворуч є перекладач. Достатньо натиснути кнопку, обрати потрібну Вам мову і ... спокійно читати. 


При головному болю і мігрені постарайтеся визначити, яка ніздря краще дихає, і якщо біль відчувається в тій же стороні голови, де відкрита ніздря, закрийте цю ніздрю і дихайте так, поки не мине біль.
При безсонні, підвищеній нервовій збудливості, безпідставних страхах, гіперінтенсивній мозковій діяльності, що так часто зустрічається при психічних захворюваннях, корисне дихання через ліву ніздрю, так як воно заспокоює розум і охолоджує його горячность. Дихання через праву ніздрю призводить до зворотних результатів.
Болі в шлунку - часто результат гастриту. Перелийте 0,5 склянки води з однієї склянки в інший 10-15 разів і випийте цю воду. Якщо будете так робити щодня по кілька разів, забудете про болі.
Порізалися - це і лікуванням складно назвати, тому що не потрібно використовувати ніяких мазей і пов'язок. Треба просто підняти вгору порізану руку і потрясти нею якомога довше, не менше 7 хвилин. Дивно, але факт: ранка затягується дуже швидко і не болить зовсім
ДІАГНОСТИКА КАТАРАКТИ. Потрібно вирізати шматочок чорного паперу розміром 3х3 см, і в центрі голкою зробити отвір. Вийдуть такі саморобні діафрагмальні окуляри. Їх треба піднести близько до свого ока і подивитися на білий аркуш паперу. Якщо лист залишиться білим по всій поверхні, значить, кришталик прозорий. Поява на аркуші паперу нерухомих темних плям, ніби піщинки - сигнал! Або це починається помутніння кришталика, або це зміни в сітківці. У будь-якому випадку треба поспішати до лікаря! А якщо видно рисочки, сміття, палички - сумнівів немає, кришталик потріскався.
Якщо у вас часто «прихоплює» серце, вранці приготуйте собі ліки на весь день. Шматочок хліба розміром з палець розріжте на 4 частини і на кожну накапайте 2-4 краплі настоянки валеріани. Кожні 4 години беріть шматочок у рот. Пожуйте і потримайте його кілька хвилин у роті, потім проковтніть. Робіть це до зникнення всіх серцевих неполадок.
Для поліпшення пам'яті їжте щодня салат з тертої моркви з родзинками або подрібненим волоським горіхом, заправлений сметаною. Постійне вживання такого салату сприятиме оновленню клітин мозку і поліпшить його кровообмін.
Енурез без лікування. На ніч намочити ватку в кімнатній воді, злегка віджати і проводити раз 5-7 по хребту від основи шиї до куприка. Проходить енурез дуже швидко і до кінця життя.
Позбутися ангіни дуже просто. Колись я теж мучилася, і ось що порадив знайомий лор-лікар. Коли чистите зуби пастою, при обполіскуванні рота перший раз все виплюньте, а другий раз наберіть в рот води і пополощіть горло. Ось уже років 20 я не знаю, як болить горло. Влітку п'ю воду тільки з холодильника, а взимку з колонки.
Висока температура: як не дивно і не смішно, але мені допомагає від температури намальоване чорна пляма (чорний олівець) на великому пальці лівої руки. Хочете смійтеся, хочете вірте, чи ні, але перевірено на своєму досвіді.
При виразці шлунка, блювоті, болях в кишечнику змішайте ретельно свіже домашнє куряче яйце зі столовою ложкою борошна і прийміть натщесерце. Курс 10 днів. Рецепт перевірений неодноразово на багатьох людях.

Моя колега мучилася від печії, соду пила постійно. Підказали простий рецепт: з'їдати при печії 5-6 родзинок. І все. Спочатку колега носила з собою баночку з родзинками, але потім баночка стала зайвою - недуга більше не турбувала.

Немає коментарів:

Дописати коментар